Lallemand Nottingham 11g (HIGH PERFORMANCE ALE)

Kód: LAL001
Neohodnoceno
Značka: Lallemand
110 Kč / ks
Skladem
  • Typ: Anglické univerzální kvasnice
  • Vhodné pro: Golden Ale, Amber Ale, Barleywine, Kölsch, Altbier, IPA, Porter, Stout, Imperial Stout
  • Tolerance na alkohol: 14%
  • Balení: Pro 20l mladiny

Detailní informace

Prodejna
Prodejna
Možnost nákupu v prodejně nebo objednat přes eshop a vyzvednout
Rychlost expedice
Rychlost expedice
Expedice objednávky max do 24hodin
Cech domácích pivovarníků
Cech domácích pivovarníků
Pro členy Cechu poskytujeme 5% slevu

Detailní popis produktu

 

Charakteristika:

  • Typ: Anglické univerzální kvasnice
  • Vhodné pro: Golden Ale, Amber Ale, Barleywine, Kölsch, Altbier, IPA, Porter, Stout, Imperial Stout
  • Tolerance na alkohol: 14%
  • Balení: Pro 20l mladiny

Vlastnosti:

  • Vysoká výkonnost a všestrannost
  • Rychlé a hluboké prokvášení
  • Neutrální aroma
  • Zvýrazňuje chuť sladu a chmele
  • Vysoká sedimentace
  • Vysoký stupeň prokvašení
  • Odolnost proti stresu

Technické parametry:

  • Teplota kvašení: 10-22°C
  • Dávkování: 50-100g/hl
  • Trvanlivost: do data uvedeného na obalu

Návod k použití:

Metoda rehydratace:

1. Nasypte kvasnice do sterilní vody (110ml)

2. Použijte vodu o teplotě 30-35°C

3. Nechte 15 minut odpočívat BEZ MÍCHÁNÍ

4. Jemně promíchejte sterilní lžičkou

5. Nechte 5 minut odpočívat

6. Postupně zchlaďte na zákvasnou teplotu (po 10°C každých 5 minut)

7. Aplikujte do mladiny

Skladování:

  • Teplota: méně než 10°C
  • Po otevření skladujte při 4°C
  • Spotřebujte do 3 dnů po otevření
  • Uchovávejte v chladném a suchém prostředí

Pro silnější piva (14° a výše) doporučujeme použít 2 balíčky nebo připravit starter.

DŮLEŽITÉ: Dodržujte postup postupného schlazování, aby nedošlo k teplotnímu šoku kvasnic!

Složení: kvasnice (kmen Saccharomyces cerevisiae), emulgátor E491  

Výrobce:

 Dallow Street
Burton upon Trent
DE 14 2PQ
Anglie

Doplňkové parametry

Kategorie: Kvasnice
Hmotnost: 0.011 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola